overons

Over ons

Werken of stagelopen bij een topontwikkelaar op het gebied van online entertainmentdiensten? Bekijk dan hier het actuele vacature- en stageaanbod. Regelmatig zoekt Maxx-XS nieuwe collega's met specialismen variŽrend van back-end development, front-end development tot customer support.

System & Application Engineer | 32+ uur per week

Werken bij een topontwikkelaar op het gebied van online entertainmentdiensten.

Wie zijn wij?

In 2002 is Maxx-XS bv opgericht met als doel iedereen te laten kennismaken met film kijken via internet. Video-on-Demand (VOD) is momenteel dť manier om de consument hierin te voorzien. Video's en (live)streams zijn daarbij overal en altijd te bekijken, op elk gewenst apparaat. Maxx-XS ontwikkelt apps, widgets en websites voor meerdere platforms en apparaten.

We beschikken over een multimediale omgeving met een eigen video encoding-en distributieplatform. Hiermee faciliteert Maxx-XS al meer dan 14 jaar diverse premium VOD-en live streaming diensten. Met zowel front-end als backend technologie binnenshuis, verzorgen we geautomatiseerde productieworkflows en innovatieve applicaties voor het verwerken en leveren van videocontent.

Wie zoeken wij?

Ben jij gemotiveerd en enthousiast om jouwkennis en ervaring in te zetten voor leuke innovatieve projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als System & Application Engineer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, inrichting en support van diverse softwaretoepassingen, waaronder eigen applicaties die zijn ontwikkeld ter ondersteuning van bepaalde video-oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan instant replay binnen live-streams of video-asset management met kwaliteitscontroles op beeld en geluid.

Daarnaast beheer je ook systemen waarop applicaties draaien en ben je verantwoordelijk voor een betrouwbare en veilige productieomgeving.

Wat bieden wij?

Binnen Maxx-XS is veel expertise aanwezig, en heerst een goede, informele sfeer. Binnen de organisatie is veel ruimte voor eigen initiatief en nieuwe ideeŽn. We bieden een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. Maxx-XS is per auto en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Wat vragen wij?

Functie eisen

Persoonlijke kenmerken

Solliciteren?

Stuur een sollicitatiebrief met curriculum vitae per e-mail naar ln.sx-xxam@ofni onder vermelding van System & Application Engineer. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joost Sanders,, directeur.

Maxx-XS BV
Breullaan 1 - D
3971 NG Driebergen-Rijsenburg
T: 088 2000 300
E-mail: ln.sx-xxam@ofni
Website: www.maxx-xs.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet mogelijk

PHP Programmeur / Webdeveloper | 32+ uur per week

Werken bij een topontwikkelaar op het gebied van online entertainmentdiensten.

Wie zijn wij?

Maxx-XS BV is een full service provider van live streaming en Video On Demand (VOD) oplossingen. We beschikken over een schaalbaar content distributie platform wat opslag, delen en online afspelen van videocontent mogelijk maakt. Video's en (live)streams zijn daarbij overal, altijd en op elk gewenst apparaat te bekijken. Maxx-XS ontwikkelt apps, widgets en websites voor meerdere platforms en apparaten.

We bieden deel- en totaaloplossingen voor uiteenlopende situaties. Bijvoorbeeld voor het encoderen en hosten van videobestanden. Of juist voor het opzetten van een compleet nieuwe (live)video streaming dienst.

Wie zoeken wij?

Wij zijn per direct op zoek naar een webontwikkelaar die zich bezig zal houden met ontwikkeling van online multimedia diensten.

Wat houdt de functie in?

Je maakt onderdeel uit van een ervaren en enthousiast team programmeurs. Waarbij je kerntaken bestaan uit verbetering van algemene functionaliteiten van ons content distributie platform.

Je zult beginnen met het door ontwikkelen en optimaliseren van onze VOD-diensten (inclusief apps). Je bent hier medeverantwoordelijk voor het updaten en aanpassen van verschillende Tv apps, smartphone apps en websites. Daarnaast werk je met andere developers aan uitdagende projecten voor verschillende opdrachtgevers.

Functie aandachtsgebieden

Wat vragen wij?

Functie eisen

Wat bieden wij?

Binnen Maxx-XS is veel expertise aanwezig, en heerst een goede, informele sfeer. Binnen de organisatie is veel ruimte voor eigen initiatief en nieuwe ideeŽn. Ook beschikken wij over een ontwikkel- en testomgeving met een breed scala aan Smart Tvís, tablets en mediaspelers. We bieden een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. Maxx-XS is per auto en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Persoonlijke vaardigheden

Solliciteren?

Stuur voor 31 augustus een sollicitatiebrief met curriculum vitae per e-mail naar ln.sx-xxam@ofni onder vermelding van PHP Programmeur. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met J. Sanders, directeur.

Maxx-XS BV
Breullaan 1 - D
3971 NG Driebergen-Rijsenburg
T: 088 2000 300
E-mail: ln.sx-xxam@ofni
Website: www.maxx-xs.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet mogelijk